Mi-Light PANEL SCIENNY 230V RF 2.4G 4 STR MONO T1

Rozmiar
139,90 zł
brutto / szt.
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: / szt.
Cena regularna: / szt.
z
Produkt dostępny w bardzo małej ilości
Produkt dostępny w bardzo małej ilości
14 dni na łatwy zwrot
Sprawdź, w którym sklepie obejrzysz i kupisz od ręki
Bezpieczne zakupy

Sterowniki MiLight to produkty o nowoczesnym i modernistycznym wyglądzie oraz ciekawym i innowacyjnym sposobie działania. Połączenie odbiornika z pilotem odbywa się za pomocą fal radiowych o częstotliwości 2.4GHz. 

Panel MONO do taśm jednokolorowych cechuje się nowatorskim rozwiązaniem montażu elementów oświetleniowych. Polega on na indywidualnym podłączeniu jednego dedykowanego zasilacza do jednego odbiornika. Ma to też na celu zniwelowanie ilości wykorzystania przewodów do taśm LED. Technologia urządzenia pozwala na użycie jednego pilota do wielu odbiorników i sterowania każdego kanału z osobna. 

Panel umożliwia regulację natężeniem światła w zakresie od 0-100% oraz przypisanie wielu odbiorników do jednego panelu.

Parowanie panelu z odbiornikiem jest niezwykle proste. Należy wykonać czynność odłączenia głównego zasilania od odbiornika, a następnie podłączyć ponownie zasilanie, gdzie w ciągu 3 pierwszych sekund krótko przytrzymać odpowiednio wcześniej wybrany kanał na pilocie. Efektem poprawnego sparowania urządzeń będzie trzykrotne mrugnięcie taśmy LED. 

Parametry - panel: 

Zasilanie: 230V
Funkcje: 9 dynamicznych programów, ściemnianie, rozjaśnianie, 4 strefowy, regulacja szybkości światła
Zasięg pracy: 30m

Kod producenta
6970602181299
Kod towaru
T1
Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?Zadaj pytanie a my odpowiemy niezwłocznie, najciekawsze pytania i odpowiedzi publikując dla innych.
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
pixel